Тази седмица стана ясно, че към проекта Криско и Филхармонията се

...
Тази седмица стана ясно, че към проекта Криско и Филхармонията се
Коментари Харесай

Интересният проект Криско и Филхармонията идва във Варна

Тази седмица стана ясно, че към плана " Криско и Филхармонията " се причислява и очарователната Валентина Александрова. Изпълнителката, която беше едно от остриетата в първото музикално риалити Star Academy, ще се включи в трибюта към българската музика както в дует с Криско, по този начин и солово.

В плана Валентина е поканена персонално от диригента Левон Манукян, с който работи преди години в друго известно предизвикателство -трибюта към Queen. Още тогава Левон вижда неповторимите й гласови данни, а визията с " уау резултат “ единствено оказва помощ елементарно да се направи избора за дамски вокал в сегашния театър.

Феновете може да чакат дуетни изпълнения с Криско и персонално да се убедят във вокалните качества на Валентина при нейното солово присъединяване. " Криско и Филхармонията: Трибют към българската музика “ ще взриви летните театри във Варна (3 юни), Бургас (5 юни), Плевен (10 юни), Пловдив (24 юни). Очаква се това да е едно от най-силните музикални събития от лятото на 2019 година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР